Toerisme in Namen en Dinant

We zijn omgeveer op 20 kilometers van Dinant en Namen.

Als je wat toerisme wil doen en de Naamse of de Dinant ambachtelling wil ontwikkelen harzel niet om met ons contact te nemen. Onze deuren blijven open voor bezoekers en we zijn altijd blij publiek verwelkomen voor aantrekkelijke toeritische activiteiten.

Er zijn verschillende activiteiten:

Bezoek van de boerderij : op afspraak kunnen jullie de boerderij bezoeken. Het bezoek duurt omgeveer één uur, jullie kunnen snel het leef van onze bijen in de bijenkasten ontdekken, maar ook hoe we intern werken, onze methodes, en onze gebruikte instrumenten. Een bezoek van een bijenkast is altijd mogelijk (bescherming worden gegeven), en we eindigen altijd met een honing degustatie en nog andere producten uit onze boerderij (honingchoco, ambachtelijke peperkoek, ambachtelijke noga).

 

Natuur gids : met je familie of met een groep, ik zal Uw gids worden door het streek van Denée.

Maredret, Maredsous en zal ondertussen wat uitleg geven over natuur en plaatselijke phenomeen. Het gaat over educatieve begeleidingen over natuur en biodiversiteit. Ornithologie, petrologie, geologie, plantkunde, mycologie , ecologie worden themas die uitgepraat zullen worden.

Wilde leef : die ongebruikelijke activiteit laat je in de schemering of ‘s nachts wat wilde dieren observeren in het kalm. Die observaties in zo een kalm ambiance zijn special momenten om opnieuw aan sluiten en mediteren in een wereld die af en toe wat te rap gaat.Nous sommes situés à seulement 20 kilomètres de Namur et Dinant.

News